فواید گروت سیمانی

فواید گروت سیمانی

از جمله فواید گروت سیمانی کاربرد بسیار بالای آن برای پرکردن حفره‌ها و شکاف‌ها است. از خاصیت‌های این گروت ایجاد کردن مقاومت مطلوب و اتصال همیشگی و پایدار میان سیمان و سازه‌ها است.

گروت‌ها با داشتن خاصیت منبسط شوندگی موجب کم شدن حجم ناشی از فرآیند از دست دادن آب یا همان هیدراتاسیون ملات می‌شود.  ویژگی غیر انقباضی گروت باعث می‌شود که بتون بسیار کاربردی و غیر قابل نفوذ و مقاوم در برابر ضربه باشد. گروه پخش مصالح ساختمانی هانی پخش کننده انواع مصالح ساختمانی با کیفیت بالا و سابقه چندین ساله در این زمینه در خدمت شما عزیزان می باشد.

پخش مصالح ساختمانی هانی

گروت چیست

در واقع همان دوغاب ترکیباتی و پرکننده است. گروت متشکل شده از سیمان، ماسه، آب، سایر افزودنی‌ها است. این محصول دارای پایه اصلی سیمان و مواد افزودنی روان‌ساز، مصالح سنگی دانه‌بندی و غیره است. گروت نوع دیگر دارای پایه شیمیایی است و از یک پایه اپوکسی خاص علاوه‌بر مواد روان‌ساز تشکیل می‌شود.

گروت در زمان پر کردن فضاهای خالی، جلوگیری از لایه‌لایه شدن بتن یا خرد شدن آن و ترک‌های بزرگ و کوچک کاربرد دارد. گروت‌ها به صورت پودر تولید می‌شوند و باید آنها با آب مخلوط شوند و ماده سیال سیمان را تولید نماید.

گروت‌ها در واقع یک جاذب خوب نیرو و انتقال کننده آن هستند به طوری که نیرو را به قسمت زیر کار یعنی فونداسیون و… انتقال می‌دهند.  انتقال بار از صفحات فلزی پایه به فونداسیون یکی از مهمترین ویژگی‌های گروت است و سیمان معمولی این ویژگی را ندارد. در این صورت دوام و مقاومت بتن‌های دارای گروت از بتن‌های بدون آن، بسیار بیشتر است.

میزان و نحوه اختلاط عناصر تشکیل دهنده گروت ارتباط مستقیمی با عملکرد بهینه آن دارد. به این دلیل که به میزان عدم تناسب در میزان مواد چسبنده، افزودنی‌ها و مصالح سنگی مقدار کارایی آن نیز تغییر می‌کند. بنابراین ساختن گروت باید در طی فرایند کاملاً کنترل شده و مشخص در درون کارخانه انجام گیرد.

گروت سیمانی

فواید گروت سیمانی متشکل از اجزایی مانند روانساز، الیاف و سنگدانه‌های دانه بندی شده مخصوص و سیمان است. این مدل از گروت‌ها یکی از متداول‌ترین نوع آنها است که برای تمرین‌های ساخت و ساز و اجرایی بیشترین استفاده را دارد. گروت‌های سیمانی با ضخامت ۲ تا ۱۰ سانتی متر بسیار مناسب هستند.

گروتهای سیمانی انقباض ندارند و می‌تواند بعد از اینکه با آب سیال ترکیب شود ملات مناسبی را ایجاد نماید. گروت سیمانی این قابلیت را دارد که هنگام پر کردن منافذ حفره‌ها و غیره استفاده شود.

گروت سیمانی

گروت سیمانی دارای نوع خاصی است که نام آن گروت دانه درشت سیمانی است. مدل خاص گروت سیمانی متشکل از اجزایی مانند روانسازها، مواد منبسط کننده و پلی پروپیلن هستند. گروت دانه درشت سیمانی نیز انقباض ندارد و برای ضخامت‌هایی بیشتر از ۱۰ سانتیمتر کاربرد فراوانی دارد.

برای خرید بهترین کیفیت دیوار گچی با مشاورین ما تماس بگیرید.

انواع گروت های آماده

گروت ها بر اساس بارهای وارده، محل اجرا و نوع عملکرد شامل دسته بندی‌های زیر می شود:

  • گروت های منبسط شونده پایه سیمانی
  • گروت پایه سیمانی اصلاح شده با پلیمر
  • گروت های پایه اپوکسی
  • نانو گروت ها

در این مطلب ما برای شما گروه‌های منبسط شونده‌های سیمانی را توضیح می‌دهیم. این نوع گروت‌ها بر اساس نام خود دارای پایه اصلی و تشکیل دهنده سیمان هستند. این مدل از گروت‌ها از مخلوط شدن مصالح سنگی دانه بندی شده، افزودنی ها، روانسازی‌های پودری و اختلاط مواد سیمانی تولید می‌شود.

سپس، این تولیدات را به صورت پودری آماده مصرف در اختیار کاربران قرار می‌دهند. برای استفاده از این محصول باید به آن مقداری آب اضافه کرد که یک مخلوط روان و دارای خاصیت ویژه انبساطی ایجاد شود.

گروت‌ها با داشتن خاصیت منبسط شوندگی موجب کم شدن حجم ناشی از فرآیند از دست دادن آب یا همان هیدراتاسیون ملات می‌شوند. همچنین، گروت توانایی جلوگیری از ایجاد فضاهای خالی و حفره در زیر صفحات پایه و محل‌هایی که در آن ویبره امکان پذیر نیست را دارد.

دو مرحله ای که در آن انبساط و افزایش حجم این نوع گروت اتفاق می افتد شامل:

مرحله اول: این مرحله بلافاصله پس از اضافه کردن آب به پودر گروت و بر اثر متصاعد شدن گاز هیدروژن حاصل از عمل هیدراتاسیون شروع می شود. مدت زمان این انبساط به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه طول می‌کشد.

انواع گروت های آماده

مرحله دوم: واکنش‌های شیمیایی ناشی از گیرش ملات اتفاق می‌افتد و باعث از دیاد حجم آن می‌شود. این افزایش حجم نیاز به بازه زمانی بین ۲۸ تا ۴۸ ساعت دارد. گروت‌های پایه سیمانی شرکت ما بسته به میزان مقاومت مورد نیاز و نیاز پروژه در پاکت های 25 کیلوگرمی و با اسامی تجاری G-N ، G-22 ،GN-33 ، GN-55 عرضه می‌شود.

خاصیت‌های گروت

مهمترین خواص گروت شامل موارد زیر است:

  • ساخت و ایجاد ملات بدون جمع شدگی
  • افزایش تعامل بارپذیری در سازه
  • دارای مقاومت نهایی ۵۰۰ کیلوگرم بر سانتی‌متر مربع
  • افزایش چشمگیر سختی و ملالت نسبت به بتن
  • گیرش سریع اولیه و بالاتر نسبت به بتن
  • زمان عمل‌آوری بسیار کوتاه
  • استفاده به عنوان ماده‌ای برای آب بندی در مخازن به هنگام استفاده از چسب بتن
  • دارای مقاومت نهایی ۵۰۰ کیلوگرم بر سانتی‌متر مربع در حالت سیال و ۷۰۰ کیلوگرم بر سانتی‌متر مربع در حالت جامد

ویژگی و فواید گروت سیمانی

گروت دارای خاصیت منبسط شوندگی است بنابراین، در پر کردن میان حفره‌ها و شکاف‌ها کاربرد دارد. ویژگی غیر انقباضی گروت باعث می‌شود که بتون بسیار کاربردی و غیر قابل نفوذ و مقاوم در برابر ضربه باشد. از دیگر قابلیت‌های گروت این است که نحوه طراحی و مهندسی آن‌ها باعث می‌شود که نیروهای وارد شده را جذب و به زیر کار انتقال دهد.

مطلب پیشنهادی: خرید بهترین سنگ جوشقان

 همچنین گروت می‌تواند باعث ایجاد مقاومت مطلوب، اتصال همیشگی و پایدار بین سیمان و سازه‌ها شود. قابلیت ترمیم در بتن‌هایی که در اثر گذشت زمان و یا هر مورد دیگر دچار آسیب و ترک‌خوردگی شده‌اند از جمله دیگر مزیت‌های استفاده از گروت است. داشتن ویژگی روان بودن زیاد در گروت باعث می‌شود که در بخش‌های مختلف نفوذ کند و اختلال به وجود آمده را از بین ببرد.

ویژگی و فواید گروت سیمانی

نکات ایمنی نگهداری و بسته بندی گروت

خوشبختانه گروت یک محصول قابل اشتعال نیست اما شما باید هنگام استفاده و کار با آن از دستکش استفاده کنید. در زمانی که گروت با چشم یا نقاط حساس برخورد کند و یا خورده شود باید در ابتدا چشم ها را خوب بشویید سپس سریعاً به پزشک مراجعه کنید.

برای نگهداری گروت فضا باید سربسته، بدون نور و رطوبت یا اشعه مستقیم خورشید باشد. بهترین دما برای نگهداری از بین ۳۵ تا ۵۰ درجه سلسیوس است.

بیشتر بخوانید: پودر سنگ مجسمه سازی

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *