بهترین کیفیت مصالح ساختمانی


بهترین کیفیت مصالح ساختمانی امروزه در صنعت ساختمان سازی بالا بودن کیفیت مصالحی که در آن به کار می‌رود از اهمیت بسیار زیادی برخوردار می‌باشد. مصالح ساختمانی را می‌توان به این صورت معرفی کرد که، موادی هستند که برای ساخت و ساز ساختمان از آن‌ها استفاده می‌شود.

تا به امروز با توجه به گسترش صنعت ساختمان سازی شاهد تولید و عرضه مصالح ساختمانی متفاوتی هستیم که در کیفیت‌های مختلف تولید می‌شوند. تعداد بسیاری از مصالح ساختمانی به صورت طبیعی وجود دارند به عنوان مثال می‌توان به رس، ماسه، چوب، سنگ و.. اشاره کرد.

این در حالی است که دیگر مواد و پخش مصالح ساختمانی هانی توسط انسان با یکدیگر ترکیب می‌شوند و در این صنعت به کار می‌روند به عنوان مثال می‌توان به گوت، پودر سنگ جوشقان و.. اشاره کرد.

پخش مصالح ساختمانی هانی

مصالح ساختمانی در ساختمان ‌سازی

مصالح ساختمانی در حقیقت پایه اصلی در ساخت و ساز به شمار می‌روند. امروزه هیچ ساختمانی نیست که بدون وجود ساده‌ترین مصالح بنا شده است.

از طرف دیگر همان طور که در بالاتر ذکر شد بالا بودن کیفیت بر روی کیفیت کلی ساختمان تأثیر می‌گذارد. مصالح ساختمان را می‌توان به دسته بندی مختلفی تقسیم بندی کرد که در ادامه چند نمونه را برای شما ذکر می‌کنیم.

اولین دسته بندی از لحاظ جنس به دو دسته زیر تقسیم بندی می‌شوند:

  • مصالح ساده

این دسته از مصالح ساختمانی از مواد و مصالح مشابه تولید شده‌اند. به عنوان مثال ماسه، سیمان، شن، کاشی تیرآهن و….

  • مصالح مرکب

همان طور که از نام این مصالح مشخص است در هنگام تولی از مواد و مصالح مختلفی بهره گرفته است که جنس‌های مختلفی دارند. به عنوان مثال ملاط، گروت، بتن، ایزوگام، دیوار گچی و…

تقسیم بندی دیگر نیز به دو دسته پیش ساخت و درجا تقسیم بندی می‌شوند:

  • پیش ساخته

مصالح ساختمانی که به آن‌ها پیش ساخت گفته می‌شود در حقیقت آماده هستند و در کارخانه‌ها تولید شده‌اند. به عنوان مثال سنگ، دیوار گچی، آجر، تیغه سفال و…

  • درجا

این دسته از مواد و مصالح در حقیقت در همان محل ساخت و ساز تولید می‌شوند. به عنوان مثال ملات و..

رایج‌ترین و متداول‌ترین مصالح مورد استفاده در صنعت ساختمان سازی

بهترین کیفیت مصالح ساختمانی: امروزه از مواد و مصالح مختلفی برای ساخت ویلا، آپارتمان و.. استفاده می‌شود. مصالحی که در ادامه برای شما معرفی خواهیم کرد در حقیقت جایگاه ویژه‌ای در صنعت معماری و ساختمان سازی دارند. این نوع از مصالح علاوه بر آن که مقاومت بسیار بالایی دارند هزینه‌ها ساخت ساختمان سازی را نیز مقرون به صرفه خواهند کرد.

رایج ترین و متداول ترین مصالح مورد استفاده در صنعت ساختمان سازی

  • گروت

گروت اولین نوع مصالح ساختمانی است که امروزه مورد استفاده بسیاری از مهندسین قرار می‌گیرد. گروت در حقیقت ترکیب ماسه و سیمان می‌باشد. کاربرد گروت در این صنعت به این شکل است که از این ملات برای مکان‌هایی استفاده می‌شود که نیازمند به مقاومت بالاتر، ترمیم شدن ترک‌های عمیق، زیر سازی تجهیزات سنگین و.. است.

همان طور که متوجه شده‌اید کاربرد گروت همانند ملات عمل می‌کند. امروزه گروت ها در مدل‌های مختلفی وارد بازار شده‌اند که در این میان 3 مدل از پرکاربردترین گروت ها عبارت‌اند از:

  • گروت پلیمری
  • گروت اپوکسی
  • گروت سیمانی منبسط شونده
  • چوب

چوب از دیگر مصالحی است که برای ساختمان سازی و به ویژه بازسازی‌ها خانه‌های لوکس مورد استفاده قرار می‌گیرد. چوب در این صنعت کاربردهای نامحدودی دارد و دارای عمر بسیار طولانی‌تر دارد. علاوه بر این موضوع از دیگر مزیت‌های این مصالح ساختمانی می‌توان به انعطاف‌پذیر بودن چوب اشاره کرد. چوب‌ها سبک بوده و دارای مقاومت بسیار بالایی هستند.

  • دیوار و پنل گچی

از دیگر مصالحی که امروزه بسیار در ساخت و ساز از آن استفاده می‌شود دیوار گچی می‌باشد. از کاربردهایی که این مصالح دارند می‌توان به جداسازی بخش‌های مختلف داخلی ساختمان اشاره کرد. این دیوارها دارای وزن بسیار کمی هستند و به راحتی در نقاط مختلف ساختمان مورد استفاده قرار می‌گیرند.

از دیگر کاربردهایی که دیوار گچی در صنعت ساختمان سازی دارد می‌توان به ساخت تیغه‌های غیر باربر اشاره کرد. این امر ساخت ساختمان را برای مهندسین بسیار ساده‌تر از قبل کرده است و امکان طراحی‌های مختلف را در داخل ساختمان داده است.

  • فلز

فلزها از دیگر مصالح پرکاربرد و مهم در ساختمان سازی هستند. تاریخچه استفاده از این مصالح به هزاران سال قبل برمی‌گردد. امروزه اغلب از فلزهایی همانند فولاد در این صنعت استفاده می‌شود.

دیوار گچی

فلزها در صنعت ساختمان سازی قابلیت جوشکاری، خم پذیری بالا و سختی بالایی دارند. همین امر باعث می‌شود که از آن‌ها بتوان میل‌گرد تولید کرد و در پی ساختمان از آن بهره گرفت. انواع فلزات و آلیاژهایی که در ساختمان سازی از آن‌ها استفاده می‌شود به شرح زیرند:

  • آهن
  • آلومینیوم
  • چدن
  • فولاد
  • مس
  • برنج
  • روی
  • سرب
  • برنز
  • و…

پودر سنگ جوشقان

بهترین کیفیت مصالح ساختمانی: از دیگر مواد می‌توان به پودر سنگ جوشقان اشاره کرد. این پودر در حقیقت یکی از افزودنی‌های بتن به شمار می‌رود. از مزیت‌هایی که این پودر دارد افزایش مقاومت بتن، کاهش امکان ترک خوردگی در بتن، کاهش هزینه می‌باشد.

از کاربردهایی که پودر سنگ جوشقان دارد می‌توان به کاشی کاری، سرامیک کاری، پاشیدن بر روی قیر گونی، خوراک دام، سند بلاست و… اشاره کرد. این پودر در حقیقت یکی از چندین نوع پودر سنگی است که در کشور ما تولید می‌شوند و کیفیت بسیار بالایی دارند.

مشخصات پودر سنگ جوشقان باعث شده است که این پودر نسبت به دیگر انواع پودرها متمایز باشد. لازم به ذکر است پودر سنگ و یا همان خاک سنگ یکی از ابتدایی‌ترین مواد در ساختمان سازی و بنای ساختان تلقی می‌شود. پودر سنگ جوشقان را می‌توان به جرئت ارزان‌ترین نوع مصالح در نظر گرفت.

  • شن و ماسه

شن و ماسه از مصالحی هستند که در نقاط مختلف یک بنا مورد استفاده قرار می‌گیرند. به عنوان مثال ساختمان‌هایی که از دو طبقه بیشتر هستند از بتن استفاده می‌کنند، بتن نیز با استفاده از ماسه و شن تولید شده است! علاوه بر این موضوع برای چیدن آجر برای ساختمان سازی از ملات ماسه سیمان استفاده می‌کنند.

بیشتر بخوانید: روش های ساختمان سازی مدرن

  • تیغه سفال

تیغه‌های سفالی از مواد مختلفی اعم از خاک رس، شن، آب و افزودنی‌های مختلف دیگر تولید می‌شوند که تماماً با محیط سازگاری دارند. بعد از قالب گیری سفال آن‌ها در کوره‌هایی با دمای 900 درجه سانتی گراد قرار خواهند داد.

تیغه سفال با کیفیت

کیفیت بالای تیغه‌ سفال باعث می‌شود که ساختمان و بنا کیفیت بالاتری داشته باشد. علاوه بر این موضوع استفاده از تیغه سفال بسیار مقرون‌به‌صرفه‌تر خواهد بود. این تیغه‌ها دارای ساختارهای مشبکی مانند هستند که هوا در بین خود نگه می‌دارد.

وجود هوا در بین تیغه سفال باعث می‌شود که این تیغه‌ها عایق‌های بسیار خوبی برای دما و صدا باشند. علاوه بر این موضوع باعث کاهش مصرف انرژی در خانه‌ها نیز می‌شود. لازم به ذکر است استفاده از تیغه سفال آسایش افراد در خانه‌های مجاور را نیز فراهم خواهد کرد.

به مطالعه ادامه دهید: روش تشخیص پودر سنگ از سیمان سفید

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *